Kookboeken op andere sites

Op onze site staan momenteel nog niet veel kookboeken. Daarom geven we hier nog enkele andere goede website waar je nog veel meer kookboeken kan vinden. Kookboeken die je dus voorlopig nog niet op GoedKookboek.nl vindt.

Een website die wij aanbevelen en waar je ondertussen honderden kookboeken vindt onder verschillende thema’s is BesteKookboeken.com. Wat misschien interessant kan zijn nu de winter op zijn einde loopt is de lijst met de beste barbecue boeken. Het is een heel diverse lijst. Naast de standaard kookboeken over het grillen van vlees op de barbecue heb je er ook vegetarische kookboeken en zelfs vegan kookboeken voor op de barbecue. Een leuke nieuwe lijst bevat al 10 pasta kookboeken. Zeker eens gaan kijken dus. Een andere lijst die zeker interessant kan zijn is overigens de beste kinder kookboeken met allerlei diverse kookboeken die kinderen moeten helpen om ook in de keuken aan de slag te gaan. Ook daar vind je weer vegetarische kookboeken voor kinderen maar ook verschillende bakboeken voor kinderen. Als je je kinderen wil leren koken kan je dus zeker daar eens gaan kijken.

leuke tips voor kookboeken

Over vegetarisme gesproken. Verschillende lijsten met de beste vegetarische kookboeken vind je op de site VegetarischeKookboeken.com. Ook daar vegetarische barbecue boeken, maar ook kookboeken voor beginners, gevorderden en vegetarische kookboeken uit andere, exotische keukens. Ben je vegetariër of wil je het worden, of wil je gewoon af en toe gezonder en zonder vlees eten, dan ben je daar aan het juiste adres.

Een andere website die we in the picture willen stellen is VeganKookboeken.com voor, uiteraard, veganisten. Ook daar de beste vegan kookboeken, ook nog eens ingedeeld in vegan kookboeken voor beginners en voor gevorderden. Een interessante lijst daar zijn de beste vegan bakboeken waarmee je kan leren bakken zonder eieren en zuivelproducten, en toch even lekker. Sommige van die bakboeken gaan uiterst creatief om met groenten dus zelfs voor niet-vegas zijn daar originele en super lekkere recepten om te bakken te ontdekken.

Nog totaal andere tips

Lees je graag moppen kijk dan eens hier voor goede moppen of nog meer leuke moppen voor de beste moppen op het net. Voor raadsels kijk je best op Raadsel Heaven en hier voor goede top 10 lijstjes.